Voorwaarden | FAQ

Als u NIET tevergeefs wilt wachten op uw geboekte act, boek dan bij de professional!

Wij garanderen dat de stripper die u geboekt heeft inderdaad op komt dagen en u niet met lege handen zit: wij bieden u een GRATIS striptease aan indien onverhoopt de stripper niet verschijnt, een GRATIS striptease indien wij niet binnen 2 uur een andere stripper kunnen regelen bij overmacht en u hoeft zelfs NIETS te betalen indien er een ANDERE stripper voor de deur staat dan geboekt! (lees a.u.b. onze voorwaarden)

Dus: Grote keuze, voordelige tarieven EN (wellicht het belangrijkste) garantie!

Afspraak is afspraak bij ons ! Een feestje overdoen is nu ook weer niet de bedoeling…..!

Neem geen risico en boek bij de professionals: wij zijn het enige ECHTE professionele buro .

Al 15 jaar hét bureau voor (last minute) stripteases (dames vanaf € 125,-), erotische strip shows en acts. Uw adres voor mannelijke stripper en/of vrouwelijke stripper voor uw vrijgezellenavond, verjaardag, bruiloft, etc. door heel Nederland!

De voordelen:

√ Door geheel Nederland: van huiskamer tot café, van werkplaats tot discotheek.
√ 7 dagen per week, 24 uur per dag. Ook “last minute boekingen”. *)
√ Lage tarieven, dames vanaf € 125,- / heren vanaf € 150,-! **) (Anderen beweren de voordeligste te zijn, wij ZIJN het…!)
√ Uitsluitend professionele strippers en strip acts.
√ Altijd een van onze medewerkers telefonisch “stand-by” om eventuele problemen op te lossen, ook na 22.00 uur en in het weekeinde! ***)
√ Als enig bureau bieden wij u daarbij kosteloos een unieke garantie dat de striptease-act daadwerkelijk op komt dagen!! ****)
√ Zelfs garanderen wij dat uitsluitende de geboekte stripper komt en niemand anders… indien er (zonder uw toestemming) toch iemand anders voor de deur staat hoeft u NIETS te betalen, ofwel een GRATIS STRIPTEASE!
√ Het meest geïmiteerde stripteasebureau echter nimmer geëvenaard! (Niet alleen onze foto’s komt u tegen bij “collega’s”, maar zelfs letterlijk gekopieerde tekst!!)
√ Striptease-Stripact biedt u een unieke garantie. Wij garanderen als enig buro in Nederland dat de door u bestelde stripper ook daadwerkelijk komt opdagen!
√ Bij overmacht zorgen wij binnen maximaal twee uur voor of na de geplande tijd voor een vervangende show. Lukt dit niet dan krijgt u van ons een gratis striptease show aangeboden! (Ter geruststelling: in de afgelopen acht jaar, dat wij deze unieke garantie aanbieden, is dit nog nooit voorgekomen!!)
√ Cookie free website!

*) Niet alle strippers kunnen alle dagen en elk tijdstip, even bellen voor de mogelijkheden!
**) Inclusief de 1e 50 km, daarboven kunnen extra reiskosten berekend worden, belt u ons even voor de exacte prijs
***) Degene die telefonisch “Stand-by” staat is GEEN stripper of anderzijds een artiest die “net even bezig is met een optreden”….. Wij zijn ALTIJD bereikbaar en hebben de tijd om een eventueel probleem op te lossen of een vervang(st)er te zoeken! Bij “geen gehoor”: spreek a.u.b. even de voicemail in!
****) Lees vooraf onze voorwaarden. Voor de goede orde: Party Stripteases heeft GEEN escortservice, het heeft geen zin om ons hierover te benaderen!

 

Onze Partners

Geen stripact zonder muziek, muziek is ook de belangrijkste troef op een feest. Wekelijks zorgt  De Trouwfeest DJ voor een muzikale én visuele totaalbeleving die je gasten voor altijd bijblijft. Ons team beschikt over een eigen geluidsinstallatie, rookmachine, led projectors, discolichten, scanners en lichtbrug. Ook DJ Trouwfeest Tom Cosyns is een echte aanrader. Op jouw bruiloft komen veel verschillende soorten gasten. Van ouders en familie tot aan collega’s en misschien zelfs kinderen. Voor Tom is dit steeds een grote uitdaging die meestal word ingevuld met veel diversiteit aan muziek. Zo laat hij iedereen van het feest genieten.